Fairy Tail Fan-Club Romania
Inscrie-te si tu in cea mai mare comunitate Fairy Tail !

Fairy Tail Fan-Club Romania


 
PortalAcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Fairy Tail Sezonul 3 - 2018

Distribuiţi | 
 

 Eu, el şi o vacă

In jos 
AutorMesaj
007Sherlock
Magician
Magician
avatar

Posturi : 1
Jewel : 3
Ghilda : ATP

MesajSubiect: Eu, el şi o vacă   Mar Iul 07, 2015 3:34 pm

Capitolul I- Mutarea


Trei minute...două minute...un minut...fac pe mine aici, grăbeşte-te!
-...Şi cu asta vă urez un nou an şcolar de succes!
-Doamne iartă-mă!
Exclam şi fug ca nebuna în şcoală, căutând o baie afurisită. Iar am întârziat, iar nu am avut timp să vizitez baia. Păţesc în fiecare an! Dau colţul şi mă izbesc de o fată din anul întâi, blondă şi, oh, are o aluniţă monstru în frunte! Aceasta se uită speriată la mine şi îşi adună caietele de pe jos. Avem ghiozdane cu un scop, oameni buni! Ce credea, că dă peste un tip sexy care să îi devină iubit două zile mai târziu?
Pufnesc iritată şi dau să trec pe lângă ea pentru că fac pe mine, dar norocul mă izbeşte din nou, la propriu. Doamna directoare se uită la mine şi face semn să o urmez, dar nu mă mişc şi se încruntă la mine. Cotoroanţa asta brunetă şi suplă mă enervează mereu:
-Domnişoară, în biroul meu...acum!
Spune încet şi clar, dar eu nici nu clipesc. Cum să-i zic că fac pe mine dacă mă mişc?! Aceasta mă prinde de braţ şi mă târăşte după ea pe hol, iar când trecem pe lângă un grup de derbedei, mă scap pe mine, efectiv mă scap pe mine! Nici nu pot descrie cum mă simt, dar un lucru ştiu sigur, o să-mi fac bagajele!
Am avut parte de insulte, de glume proaste, până şi profii râdeau pentru că m-am scăpat pe mine şi aveam fustă. Să fim serioşi, chiar trebuia cineva să se facă de râs, iar aia se pare că am fost eu. Cum am ajuns atunci acasă am ţipat după mama şi i-am zis clar că nu mai merg la şcoală. Ea doar a aprobat şi mi-a trântit în faţă că se recăsătoreşte şi că noul ei soţior vrea să ne mutăm la el. Pentru numele celui sfânt, am avut o zi aşa de ciudată că dacă era să-mi găsesc alesul în vis, credeam asta. Normal că a trebuit să mai dau pe la liceu trei zile până mi se făcea transferul şi norocul meu a fost că toţi şi-au bătut joc de mine. Sunt agresivă, iar asta i-a determinat pe oameni să nu mă prea accepte. Nu mă plâng, joc bingo cu vecina sâmbătă dimineaţă, iar noaptea mă fac criţă, la un serial tâmpit. Aşa mă distrez, aşa-mi place să trăiesc, dar acum că mă mut la Dumnezeu ştie unde, nu cred că o să mă mai joc bingo cu vecina...poate găsesc pe acolo un club de bingo şi trag din joituri cu babacii.
-Dragă, ţi-ai luat tot?
Ţipă mama de la parter şi eu îmi scot capul de sub pat, doar ca să-i răspund că nu pot să-l scot pe Thar dintre arcurile saltelei. Am fost copil anormal şi mi-am făcut găuri în saltea cu scopul de a ascunde dulciuri printre arcuri. A mers patru ani, până a descoperit mama şi mi-a luat un hamster care să-mi mănânce dulciurile. A fost a unei copile cu probleme mintale, dar l-a dresat să mănânce dulciuri. Eu l-am botezat Thar pentru că mi-a plăcut numele ăsta...şi pentru că aşa îl cheamă pe bunicul. Ah, dracul meu bunic, oare ce mai face în Africa? Pentru cei 70 de ani, încă se ţine bine în puşcă şi are o vedere de mi-a nimerit gaura cheii cu un glonte, pe când a venit în vizită. Mama a moştenit demenţa de la el, iar eu o moştenesc pe mama. Cel mai frumos mod în care mi-am petrecut ziua de naştere a fost în pădurile Africane, suindu-mă în copaci şi trăgând în sălbăticiuni. Bunicul meu e un geniu!
-Iubito, plecăm în cinci minute, scoate-l sau îl lăsăm acolo!
Ţipă şi eu îmi bag capul înapoi sub pat şi îl chem pe Thar:
-Hai amice, mă laşi la greu?! Nu vreau să te las pe aici şi nici tu nu vrei să rămâi fără cocos.
Hamsterul ăsta e obsedat de cocos şi l-am mituit să îi roadă sutienele lui mama pentru o nucă întreagă. Aşa cum credeam şi speram, Thar şi-a scos capul negru afară şi a ieşit cu totul, suindu-se pe mine. Am iesit şi eu de sub pat, cu el pe capul meu şi l-am mângâiat:
-Băiat bun...
Zâmbesc şi-mi iau hanoracul gri cu zgârieturi verzi de pe scaun, părăsind fosta mea cameră. Cobor cele câteva scări până la parter, iar pe hol se sărută mama cu un tip de nici 35 de ani.
-Oh, o să aveţi timp, nu în faţa copilului meu!
Spun furioasă şi îi acopăr ochii lui Thar cu un deget, dar nemernicul îşi ridică micuţul cap ca să vadă mai bine:
-Trădător!
Spun în şoaptă şi mă uit la cei doi. Mama e la fel ca mine, o brunetă formidabilă cu ochii verzi ca de broască. Nu am moştenit nimic de la tata, bine...poate doar talentul la intrat în belele. Bărbatul de lângă mama nu îmi este cunoscut, dar cred că după zâmbetele de demenţi de pe feţele lor, el trebuie să fie “tati”. E blond, deloc urât, iar ochii sper că-s albaştri. Nu văd de la distranţă, iar de asta trebuie să-mi iau ochelari...dar mama nu ştie. Ajung lângă ei şi mi-l pun pe Thar pe cap ca să îi întind mâna tipului:
-Eu sunt Freya, iar el este Thar.
Spun şi zâmbesc în timp ce el îşi menţine zâmbetul ăla de nebun şi îmi întinde şi el mâna, dar repede şi mi-o scutură de două ori, doar ca să imi dea drumul şi s-o apuce pe mama de mijloc:
-Eu sunt Neith, dar cred că Venus ţi-a zis deja multe despre mine.
Oh, bunica e obsedată de mitologii, zeiţe, chestii de genu, aşa că eu şi mama ne-am ales cu nume din mitologii care mai de care mai ciudate. Dar cred că vedea viitorul, pentru că mama chiar e foarte iubitoare şi foarte foarte sexy. Nu am zis eu asta! Tata o zicea, vecinul o zice...până şi colegii o ziceau! Tipul ăsta nu-mi miroase a bine, dar e treaba mamei cu cine-mi face fraţi. Eu doar zâmbesc şi trec pe lângă ei, ca să ies în curtea din faţă. E soare şi tare aş vrea ca acolo unde mergem să fie la fel. Dacă pic undeva unde trebuie să dorm cu geaca pe mine, mă expediez singură în Africa la bunicul:
-Să mergem!
Exclamă mama când iese şi ea, însoţită de Neith şi urcăm toţi în maşina tipului ăstuia. Nu e mare lucru de ea, doar un ferarri, dar e pe gustul meu. Eu stau în spate cu Thar care doarme de rupe , iar în faţă cei doi amorezi se ţin de mână:
-Trebuie să oprim puţin să vină şi fiica mea.
Anunţă amorezică şi nu apuc să zic nimic, fiindcă uşa din stânga se deschide şi o fată de vârsta mea se aşează lângă mine şi pufteşte iritată:
-Tată, ai întârziat! Tipa aia de la magazin mi-a ţinut morală că nu ştiu să mă port în societate ş-
Se opreşte şi se uită în maşină, constatând, cred, că eu şi mama suntem aici...şi Thar, bineînţeles. Ţipă şi sare la gâtul meu, luându-mă într-o îmbrăţişare care mă poate duce la morgă:
-Oh, nu pot să cred, sora mea mult aşteptată a ajuns! Oh, bună, Venus!
Spune pe o voce dulce şi mama îi face cu mâna. Ea se dă jos de pe mine şi mă priveşte ca pe un experiment, într-un sens ciudat. Îmi întinde mâna şi spune cu zâmbetul până la urechi:
-Eu sunt Nadia, fiica boşorogului ăstuia şi noua ta surioară!
Îi prind mâna şi o strâng uşor, dar gândul îmi stă la faptul că l-a făcut boşorog pe tac-su:
-Eu sunt Freya, fiica femeii ăsteia, spun şi arăt cu degetul mare spre mama, şi noua ta soră, din câte se pare.
Spun ultimele cuvinte încruntată şi îmi retrag mâna. Şatena asta pare genul meu, dar e foarte veselă şi colorată. Poartă nişte pantaloni scurţi albaştri, un tricou curcubeic şi un hanorac negru cu alb. Părul îl are prins într-o coadă şi e machiată cu negru. Bine, nici eu nu sunt chiar aşa de simplă, dar machiajul meu e cam identic cu al ei. Mă aşez mai bine şi îl iau pe Thar în braţe ca să doarmă liniştit. Jumătate de drum Nadia mi-a zis despre casa unde o să stăm, despre viaţa ei şi despre iubitul care se pare că e în aceeaşi clasă cu mine. Normal că am aflat că tati are 40 de ani şi că e cel mai fierbinte tată din oraş. Am mai aflat că oraşul ăla e mic şi foarte retras, dar destul de incendiar.
De cum s-a lăsat seara, eu mi-am pus capul pe geam şi priveam abătută afară, unde hectare întregi de pământ erau săpate şi pline de ierburi, plante şi maşini agricole. Ţin minte că mama mi-a povestiti despre cum s-a cunoscut cu tata. Era noapte şi ea era tânără şi nebună, aşa că a vrut să fure o vacă dintr-un lan. Fermierul şi-a lăsat bovina pe câmp doar pentru că era plecat la cârciumă. A luat-o şi a călărit-o jumătate de km până un tip a oprit-o şi ca să vezi, era nepotul fermierului şi îşi voia vaca înapoi. Normal că mama nu a vrut, dar tipul a negociat: o noapte de amor şi vaca e a ei. Cum ziceam, nebuna a acceptat, dar peste patru săptămâni s-a trezit că e însărcinată cu mine. Şi aşa am devenit o familie fericită, până a aflat bunica de cum s-au cunoscut şi mama s-a trezit cu urletele bunicii. Nu că a rămas mama însărcinată, ci ca nu a adus vaca acasă. Familia mea e ciudată, dar nu pot să-i condamn.
Tata a plecat în urmă cu cinci ani pentru că nu o mai iubea pe mama. A ajuns la spital mai întâi pentru că i-a zis-o fix de ziua ei. Şi eu atunci eram în tabăra de vară, că altfel vizita şi chirurgia. Mereu am iubit-o pe mama şi oricine i-ar face rău, o păţeşte. Ca vecina care i-a comentat că nu are voie să umble goală prin curte. Am făcut plajă la baba aia pe peluză, goală şi cu Thar în grădina ei, mâncând din verze. A chemat poliţia, dar până a venit, eu am fugit în casă, cu tot cu hamster. Chiar că sunt din neamul ăsta!
-Iubito, scoală-te...
Aud glasul blajin al mamei şi deschid ochii, dar îi închid la loc pentru că lumina e foarte enervantă. E dimineaţă, deci am dormit ceva vreme. Thar îmi doarme între sâni, cu capul afară si asta e o imagine comică. Se pare că suntem în câmp deschis şi facem un popas. Mă ridic şi eu încet, ca să nu-l trezesc pe somnorosul dintre sânii mei, şi deschid portiera maşinii, ieşind. Razele soarelui sunt oprite de norii pufoşi şi gri, dar nu e nimic, e destul de cald. Neith se joacă cu mama şi parcă sunt nişte adolescenţi. Nadia nu e în peisaj şi mă încrunt. Nu e vreo pădure pe aici şi nici în maşină nu e:
-Mama, unde e Nadia?
Nu că mi-e tare apropiată, dar e de gaşcă tipa şi poate putem să fim prietene. Ea îmi răspunde că nu ştie şi mă duc singură s-o caut. La cât de orbi sunt ăştia doi par mai matură decât ei. O iau la pas pe marginea drumului şi mă uit peste hectarele de spicuri de grâu. Nadia nu e aşa înaltă, dar aş putea s-o văd dacă e...pentru Dumnezeu, e colorată!
-Nadia!
O strig şi nu primesc nici un răspuns. Mă enervez aici! Thas se mişcă şi îmi cere să-l iau în braţe. Îl pun pe mâna mea şi merg în continuare. Păcat că hamsterul meu nu e câine! O mai strig o dată pe Nadia şi se aude ceva gălăgie. Ciulesc urechile şi mă avânt în lanul de grâu, ghidându-mă după sunet. Merg câţiva metri şi dau de o porţiune goală, în care câţiva tineri stau pe jos şi fumează, bând din tot felul de sticle şi peturi. Mă strâmb şi mă dau un pas în spate, dar simt ceva, sau pe cineva, acolo.
-Să nu fie un măcelar, să nu fie un măcelar...
Şoptesc şi mă întorc, doar ca să dau de o Nadia fumată şi foarte energică. Ţipă când mă vede şi mă ia de după gât şi mă trage spre grupul format din cinci oameni, trei fete şi doi băieţi. Două fete arată aproape la fel, blonde cu ochi albaştri, dar cealaltă e...waw. Părul ei e mov şi pot jura că ochii îi sunt negri...foarte negri. Mă uit la ea şi când Thar mă zgârie pe mână, îmi îndepărtez privirea de la ea. Unul dintre băieţi e brunet şi ochii nu-i pot distinge, iar celălalt e şaten cu şuviţe verzi. Cred că ochii sunt verzi, sau albaştri închis, nu-mi dau seama:
-Freya, ei sunt prietenii mei! Păcat că Sasha şi Sed pleacă, ne-am fi distrat de minune!
Spune tristă şi arată spre brunet şi spre una din tipele blonde. Cred că cea care are doar un tricou lung pe ea şi nişte cizme lungi până la genunchi. Nu e urâtă, dar nu se potriveşte cu bruneţelul. Draga mea soră se lasă pe mine şi eu mă dezechilibrez, căzând şi lovindu-mă la spate. Nu doare aşa tare, dar tot o să am nevoie de nişte alifie. Slavă Domnului, Thar e bine şi întreg:
-Nadia, să mergem, mama şi Neith ne aşteaptă.
Îi spun fetei uşor fumate de pe mine, dar nu se mişcă, doar îngână ceva pe pieptul meu. Am ajuns să fiu călărită de o fată, pentru numele celui sfânt! Thar se urcă pe ea şi începe să îi lingă ceafa, asta făcând-o să se dea jos de pe mine, ţipând că ceva o mănâncă. Nu puteam să nu râd, chiar nu puteam! Aşa mă trezeşte pe mine, dar eu nu fac aşa...cred.
-Acum să mergem, mi-e foame!
Spun hotărâtă şi mă ridic scuturându-mă, dar ceva ce joacă la mine-n sân. Ridic o sprânceană şi mă uit sceptică la pieptul meu, doar ca să-l văd pe bietul meu speriat cum tremură. Îmi dau ochii peste cap şi-l mângâi puţin, dar îl las acolo.
-Eşti rea, la fel şi prietenul tău!
Spune supărată Nadia şi râd de botul ei de raţă. Să fim serioşi, nu sunt eu aia malefică, ci Thar...nu? Dau din cap în direcţia şoselei, specificând că suntem aşteptate, dar Nadia se duce în spatele meu şi vorbeşte cu cineva. Mă întorc şi le ascult conversaţia, fără să vreau, evident:
-Avem un loc în maşină! Hai iubitule, spune pisiceşte şi se agaţă de gâtul tipului cu şuviţe, nu vrei să stai cu mine?
Nu că sunt anti-dragoste, dar serios că exagerează. Normal că tipul a acceptat şi normal că am făcut cunoştinţă. Se pare că numele lui e Ash şi evident, e iubitul lui Nadia. Ceilalţi trebuiau să mai aştepte pe cineva, aşa că noi am plecat. Mă simt aşa de ciudat să-i aud cum se iubesc în spatele meu şi cum se pisicesc de parcă sunt în dormitor. Hei, nici eu nu-s uşă de biserică, dar cu mama pe capul meu şi cu pălăvrăgeala că pot să rămân însărcinată ca ea, am zis pas sexului. Recunosc, am încercat cu fete şi pot zice că sunt bune în dormitor. Mama ştie că am tangenţe cu fete şi nu a comentat...nu mult.
-Şi, Freya, ce te aduce pe aici?
Mă întreabă Ash când Nadia fuge spre părinţii noştri ca să-i adune de prin iarbă şi, normal, să îi înştiinţeze că vine şi iubitul ei cu noi. Oare Nadia nu-i dă voie să vorbească cu fete? Probabil că da...
-O nouă familie ciudată.
Răspund sec şi mă uit la Thar care se trezise parţial. Îl iau din sân şi ştiu că băiatul ăsta se uită la mine ca la un ferarri nou-nouţ, dar ce să-i faci, riscul meseriei. Îl pun pe amicul meu pe umăr şi fluier spre cei trei copilaşi care se aleargă pe câmp. Le fac semn să plecăm şi normal că nu m-au ascultat. Pufnesc iritată şi îl aud pe Ash cum chicoteşte:
-Ce e amuzant?
Întreb dezinteresată şi mă uit la el. Se pare că nu m-am înşelat, are ochii precum şuviţele şi waw, arată super. Deci Nadia nu are gusturi rele, dar să fim serioşi, tipa mov era mai pe gustul meu:
-Eşti diferită de Nad, atâta tot.
Ridic o sprânceană frumos pensată şi aştept o explicaţie mai concretă. Adică nu sunt frumoasă? Adică nu am sâni?! Atunci pe ce stă Thar şi doarme mereu, hă?! Normal că nu o să-l întreb asta, ar suna ciudat. O s-o întreb pe mama! Da, am o relaţie strânsă cu mama şi ştie totul, aşa cum ştiu şi eu totul despre ea. Am băut şi cot la cot cu ea în bar!
-Adică pari mai...matură şi...sexy.
Spune în şoaptă ultimul cuvânt pot zice că are dreptate, sunt sexy şi modestă, ca mama, dar matura nu-s. Ţin după mine un hamster ce doarme pe sânii mei şi am un obiect noroc...un cercel. Ah, i-am pierdut cercelului ăluia perechea acum şase ani şi de atunci am fost aşa supărată că mi-am făcut gaură în partea de sus a urechii pentru a-l ţine mereu la mine. Cerceii care-i port în găurile obişnuite sunt nişte simple picături de ploaie din safir. Cadou de la mama pe când mi-a venit pentru prima dată menstruaţia! Am sărbătorit cele mai ridicole chestii cu ea şi nu regret asta.
-Ok, mulţumesc...dar îmi plac fetele.
Spun ridicând din umeri cu o faţă plictisită, uitându-mă la el. Trebuie să mă abţin ca să nu râd la ce ochi are. Şi-a mai deschis şi gura cât roata maşinii tăticului meu drag. Minţeam parţial, deşi am avut doar relaţii lungi cu fete, cu băieţi am avut doar în generală, când eram o fire super energică şi iubitoare. Bătrâneţea te maturizează, dar nu-s aşa bătrână...mă simt bătrână ca mama când vine acasă beată, duminică noapte şi mi se plânge că e bătrână şi singură. Săraca mama, m-a contaminat şi pe mine!
-Despre ce vorbiţi?
Întreabă repede Nadia, şi cum ajunge lângă noi îl ia de mână strâns pe Ash. Tonul ei e ascuţit şi revoltat iar asta mă face să chicotesc. Deci suntem geloase aici? Nu spun că mă enervează ea în sine, dar genul acesta de comportament mă întărâtă. Noroc de mama care ne cheamă, căci altfel îi dădeam eu vreo două replici.
Drumul a devenit obositor şi tot ce vreau e să dorm, dar nebuna de Nadia şi tatăl ei, acompaniaţi de psihopata de mama, cântă de nu au aer. Nu mi-au plăcut niciodată melodiile de tabără sau de călătorie dar să auzi doar “Hai acasă moş Piggus/ Hai acasă la nepoţi” nu e fascinant, doar iritant. Bine că drumul e lung, şi cum s-a lăsat noaptea, am parcat pe marginea drumului şi toţi au căzut rupţi de somn. Cred şi eu, să cânţi ca nebunul e obositor!
După ore de chin ajungem şi noi în oraşul, pardon, satul în care o să locuim. Serios, nu-şi putea alege unul de la oraş?! Sau măcar ceva fără prea multe vaci şi...aia e o oaie?
-Bine ati venit acasă!
Se aude o voce moale când oprim masina în faţa unei case. Nu e deloc urâtă, dar dacă e să traiesc cu acel câine de pe verandă, eu dorm pe acoperiş. Cea care ne-a întâmpinat nu cred că are mai puţin de 60 de ani şi mai mult ca sigur, părul ăla alb nu e vopsit. O bătrânică foarte...zâmbăreaţă ne ia la îmbrăţişări şi pupături şi ah, Doamne, ce mi-a fost dat să trăiesc!
-Mamă, vrea să-ţi noua noastră familie.
Vezi să nu...dacă e să stau cu toată familia lui, o să cer să vină şi bunicul, dar să ia şi puşca de vânătoare. Presimt că o să am o şedere foarte plăcută aici...nu doar pentru că am un câine cât mama lângă mine, care-mi linge papucul, dar camera mea e fix lângă a dragilor mei părinţi.
Mai bine plecam în Africa...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Eu, el şi o vacă
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fairy Tail Fan-Club Romania :: Fan Zone :: Fic-uri-
Mergi direct la: